Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Dani. Ce gest frumos au făcut concurenții pentru el și doamna Mihaela

Dani și doamna Mihaela au părăsit casa Mireasa vineri, 19 aprilie 2024, după ce fetele au făcut nominalizări.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Dani. Ce gest frumos au făcut concurenții pentru el și doamna Mihaela Galerie
Dani și doamna Mihaela au părăsit casa Mireasa vineri, 19 aprilie 2024, după ce fetele au făcut nominalizări. | Antena 1

Dani și doamna Mihaela și-au luat la revedere de la concurenții din casa Mireasa, după ce au fost eliminați în ultima Gală.

Cei doi au avut și o surpriză plăcută, în timp ce discutau, pentru ultima dată în casa Mireasa, cu fetele, băieții și mamele.

Citește și: Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Dani și a doamnei Mihaela

Imagini emoționante din casa Mireasa, de unde doamna Mihaela și fiul Dani au plecat. Cei doi au petrecut ultimele momente în competiția matrimonială de la Antena 1.

Dani a fost nominalizat de concurente să părăsească casa, așa că asta s-a și întâmplat. La plecare, a îmbrățișat pe toată lumea.

Pentru că sâmbătă a fost ziua doamnei Mihaela, toți cei prezenți i-au cântat ”La mulți ani”. Apoi, au ieșit cu toții pe terasă și au aplaudat la plecarea celor doi.

”Nu sunt supărată. Lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Nimic nu e întâmplător. Mi-aș fi dorit să rămân în casă dacă Daniel era bine, dar, știți, nu alegem noi”, a zis doamna Mihaela.

După două săptămâni jumătate în casa Mireasa, Dani spune că nu a simțit nicio conexiune din partea fetelor, dar nici din partea lui pentru ele.

”De asta nu am simțit să fac nici ceva forțat. Nu înseamnă că am dormit în papuci sau alte chestii. Nu am vrut să mă forțez cu absolut nimic, consider că este normal să vină cineva, să aibă și el șansa să cunoască persoana potrivită pentru el. La mine nu a fost să fie”, a explicat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie... Mireasa sezonul 9. Ce băiat s-a arătat interesat de Ionela, noua concurentă: ”Am vorbit foarte mult”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x